αρχικη

ποιος ειμαι

επικοινωνια

media kit

mentoring

consulting

group training

speaking

podcasts & lives

εκπαιδευσεις
ομιλιες

Το Podcast είναι το μέλλον της επικοινωνίας

Έχεις δικό σου Podcast; Έρχομαι σαν καλεσμένος. Έχεις πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις; Σε προσκαλώ στο δικό μου.

q

q

Καλεσμένος ή οικοδεσπότης;

Αν πιστεύεις ότι η συνεργασία θα ωφελήσει τους ακροατές μου (ή τους δικούς σου), θέλω να το συζητήσουμε.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ
ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ

  • NΓια σένα που έχεις κανάλι Podcast και ενδιαφέρεσαι για συνεργασία.
  • NΓια σένα που έχεις κάτι νέο και πρωτοποριακό να πεις πάνω στον τομέα του Social Media marketing, του Instagram, του Content marketing, του Content creation, της Σχεδίασης περιεχομένου, του επιχειρείν στα Social Media, της επικοινωνίας… και θέλεις να το μοιραστείς με τους ακροατές μου.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

  • NΩς οικοδεσπότης, καταλαβαίνω τη σημασία της καλής παραγωγής και των ελκυστικών συζητήσεων. Το να έχεις έναν καλεσμένο που κατανοεί τους μηχανισμούς των podcasts είναι ανεκτίμητο, καθώς και το πώς η φιλοξενία σε μια εκπομπή χωρίς σαφή κατεύθυνση μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
  • NΕχω έρωτα και πάθος για όλα τα θέματα σχετικά με social media, περιεχόμενο, επικοινωνία, community building και online επιχειρείν για δημιουργικούς επαγγελματίες, είμαι πάντα ανοιχτός στο να φιλοξενήσω ή να συμμετέχω σε επεισόδια που θα μου επιτρέψουν να μοιραστώ την αγάπη και τις γνώσεις μου με φιλόδοξα πεινασμένα για εξέλιξη και επιτυχία κοινά.

Η μορφή των παρουσιάσεων μπορεί να ειναι Keynotes ή Breakouts, ενώ κάποια από αυτά μπορούν να γίνουν και μικρά σεμινάρια ή να ομαδοποιηθούν και να συνδυαστούν για μεγαλύτερα σεμινάρια (1 ή 2 ημέρες).

ΓΛΙΤΩΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ. ΚΕΡΔΙΣΕ:

  • NΝέο κοινό που ενδεχομένως δεν σε γνωρίζει ακόμα.
  • NΝέοι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις σου και να σε ακολουθήσουν εάν συμφωνούν με αυτές.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

  • NΩς οικοδεσπότης θα είναι τιμή μου να σε υποδεχτώ στο podcast μου και η υπηρεσία διατίθεται χωρίς χρέωση.
  • NΩς καλεσμένος θα χρειαστεί να μου παρέχεις τα οδοιπορικά μου, την διαμονή καθώς και την σίτισή μου.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ

✓ Για σένα που έχεις κανάλι Podcast και ενδιαφέρεσαι για συνεργασία.
✓ Για σένα που έχεις κάτι νέο και πρωτοποριακό να πεις πάνω στον τομέα του Social Media marketing, του Instagram, του Content marketing, του Content creation, του Σχεδίαση περιεχομένου, του επιχειρείν στα Social Media, την επικοινωνία… και θέλεις να το μοιραστείς με τους ακροατές μου.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ
✓Ως οικοδεσπότης, καταλαβαίνω τη σημασία της καλής παραγωγής και των ελκυστικών συζητήσεων. Το να έχεις έναν καλεσμένο που κατανοεί τους μηχανισμούς των podcasts είναι ανεκτίμητο, καθώς και το πώς η φιλοξενία σε μια εκπομπή χωρίς σαφή κατεύθυνση μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

✓Εχω έρωτα και πάθος  για όλα τα θέματα σχετικά με social media, περιεχόμενο, επικοινωνία, community building και online επιχειρείν για δημιουργικούς επαγγελματίες, είμαι πάντα ανοιχτός στο να φιλοξενήσω ή να συμμετέχω σε επεισόδια που θα μου επιτρέψουν να μοιραστώ την αγάπη και τις γνώσεις μου με φιλόδοξα πεινασμένα για εξέλιξη και επιτυχία κοινά.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

✓Νέο κοινό που ενδεχομένως δεν σε γνωρίζει ακόμα.
✓Νέοι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις σου και να σε ακολουθήσουν εάν συμφωνούν με αυτές.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Οι προηγούμενες συνεργασίες μου.

Η δύναμη των podcasts ως πηγή παροχής αξίας αναγνωρίζεται επιτέλους για τις δυνατότητές τους, και είναι ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να προσεγγίσω τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων -παρελθόντες, παρόντες και μελλοντικούς.